Enklare hantering

Posted · Add Comment
Veddestagruppen

shutterstock_40980736 2

Nordisktalande – Se hit!

Nordisktalande personer sökes för arbete inom B2B IT-support
Talar du danska, finska eller norska  i kombination med engelska och har ett brinnande intresse för IT och kundtjänst? Respondit AB söker dig som vill jobba med IT-support mot främst danska, finska eller norska B2B kunder ( företgskunder ).
Arbetsuppgifterna som IT support-medarbetare kommer bestå av att vara behjälplig över telefon och mail i tekniska frågor om IT och konsumentelektronik och att självständigt lokalisera lösningar för att på bästa sätt hjälpa kunden.

Vi söker dig som har ett genuint och brinnande intresse för IT och konsumentelektronik. Ett krav är att du kan prata och skriva ett av de nordiska språken flytande. En högre utbildning inom detta segment är meriterande liksom erfarenhet av liknande arbete. Det är dock intresse och kunskaper som vi värdesätter högst, så även du som är självlärd kan vara intressant för tjänsten! Som person är du serviceminded, kommunikativ och har ett professionellt förhållningssätt gentemot kunder och kollegor. Vidare är du en person som gillar utmaningar och är tävlingsinriktad.

Är du intresserad så sök redan idag, vi håller intervjuer löpande! info@multilogistik.se

http://www.respondit.se – ett dotterbolag till Multi Logistik Stockholm AB

http://www.multilogistik.se