Veddestagruppen

VDAB20

Lagertjänster

3PL-partner

Veddesta Distribution är en komplett 3PL-partner. Våra Logistikcenter i Rosersberg erbjuder den senaste tekniken och de bästa lösningarna för lagring och hantering, från godsets ankomst fram till vidare distribution till slutkund. I våra moderna lagerlokaler skapas optimala lagerlösningar för de flesta typer av produkter. Vi lagrar allt oasvett om det gäller stora volymer, bulklagring, hyllagring eller enstaka pallar.

Vår kunskap, effektivitet och flexibilitet inom lagerhantering är grunden för den kvalité vi erbjuder. Här ingår standardiserade processer som lossning av containrar, sortering och stapling på pall, lossning av helpallar och styckgods. Vi utför en noggrann varukontroll och rapportering. Genom att utnyttja vår långa erfarenhet och vår kunskap inom lagerhållning och utnyttjande av personalresurser följer vi ständigt upp och förbättrar våra processer för att alltid kunna erbjuda den mest kostnadseffektiva och pålitliga servicen för våra kunder.

Process styrning

Alla våra processer och lagerkontroller styrs av våra moderna IT-lagerstyrningsystem, utvecklade speciellt för tredjeparts-lageroperatörer. Systemet använder sig av den senaste tekniken med truck- och handscanner för att utnyttja EAN-streckkoder på flera nivåer och därmed säkra plockkvalitén.
För att säkra effektiva och kvalitativa processer anpassas plockstrukturen efter varje enskild kund och tar hänsyn till variabler som mängd, spridning, orderstorlek och vilka produkter som ska plockas. Vedesta Distribution AB har kunskapen, genom många års erfarenhet som krävs för att erbjuda dig allt. Från plockning och märkning av små artiklar till standardiserade plocktjänster för hela pallar. Vi tar hand om hela er lagerhantering.
Från order till leverans.

Minimera kostnaden

Minimera dina kostnader med effektiv lagerhantering.
Hos oss betalar du för vad du faktiskt utnyttjar, du behöver inte ha massa extra lagerkapacitet i form av extra lageryta eller personal.