Veddestagruppen

shutterstock_147731246

Tredjepartslogistik

Välkommen till Veddesta Distribution
VDAB är en helt oberoende leverantör av lager och logistiktjänster.

Sedan början av 90-talet är vi verksamma på den svenska marknaden med inriktning på service och tredjepartslogistik åt flera stora uppdragsgivare. Vårt logistikcenter på ca 15.000kvm ligger i Rosersberg där även ekonomi- och försäljningsavdelning sitter. Vi är idag ca 40 personer som ger service och logistiksupport.

Vi erbjuder helhetslösningar och specifika tjänster som förenklar, effektiviserar och kvalitetssäkrar dina affärsstödjande processer inom 3PL-logistik – detta genom våra omfattande standardiserade som kundunika outsourcing lösningar. Vi kan sköta hela eller delar av din logistik och administrationskedja.

Våra logistiktjänster rymmer allt från komplicerade upplägg till mindre och enklare uppdrag. Vi har tjänster som passar både stora och små företag. En del väljer att ha oss som sin enda partner, medan andra har oss som ett komplement till sin egen produktion.
Vi löser ditt logistik behov, allt från utskick av små postpaket till hela pallar. Vi lagerhåller, plockar, ompaketerar, förädlar, samt distribuerar ditt gods. Vi månar om att vara flexibla; det du som kund behöver, det ordnar vi.
Möjligheterna att utnyttja våra tjänster begränsas inte enbart till detta. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte för att få veta mer om hur Veddesta Distribution kan öka Din konkurrenskraft.